30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

TROMP Opening NIght

9 november 2018, Muziekgebouw Eindhoven (NL).

Martin Grubinger, Dominique Vleeshouwers, Harmonie St. Michal van Thorn

De Oostenrijkse slagwerker Martin Grubinger is een waar fenomeen. Hij waagt zich net zo gemakkelijk aan Gregoriaans repertoire als een grote show in het Eurovisie Songfestival of een marathonconcert waarin hij zich ruim vier uur lang beweegt tussen 200 instrumenten. In de openingsavond van het TROMP festival deelt hij het podium met een rijzende ster van eigen bodem: sinds Dominique Vleeshouwers in 2014 alle grote prijzen in het TROMP concours in de wacht sleepte, neemt zijn internationale carrire een vogelvlucht. Met ook nog Harmonie St. Michal van Thorn, een symfonisch blaasorkest  - k van internationaal topniveau - belooft het een bijzonder feestelijk slagwerkspektakel.

Gratis naar de TROMP 2018 Finale
Wanneer u vr 1 september 2018 een ticket koopt voor n of meer concerten tijdens TROMP, heten we u graag van harte welkom bij de Finale op zondag 18 november in de DLL Grote Zaal. Bestel dit concert er gratis bij.

Meer info: https://www.tromppercussion.nl/nl/tromp-opening-night/