10 juli 2021 - Remembrance (4CD presentatie) - Openlucht Theater Thorn - 20:00 uur

19 november 2021 - Concert 70 jaar WMC (met Calefax en Dominique Vleeshouwers) - Rodahal Kerkrade - 20:00 uur

23 januari 2022 - Shaffy & Brass (met Micheline van Hautem) - Oranjerie Roermond - 11:30 uur

15 mei 2022 - Concert i.s.m. Sophia's Vereeniging Loon op Zand - Concertzaal Tilburg - 16:00 uur

26 mei 2022 - Gezamenlijk Concert Thorner Harmoniën - Locatie n.n.b. - 20:00 uur

4 juni 2022 - Concert i.s.m. Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke (B) - Locatie en tijdsitip n.n.b.

CD's

Op deze pagina treft u de cd's aan van Harmonie St. Michaël van Thorn. Klik op een cd voor meer informatie en geluidsfragmenten.

Remembrance

Heinz Friesen 1934 - 2019... »

Cosmic Wings

Dirigent: Henrie Adams... »

Contemporary & Romantic Heroes

Colours

Contrasts

Slagwerkensemble Harmonie St. MichaŽl

Dirigent: Jo Zinzen... »

Harmonie St.MichaŽl speelt De Meij

Amťriques & Dionisiaques

Dirigent: Heinz Friesen... »

WMC 1993: De winnaar Live!

American Music of the Twentieth Century