19 januari 2020 - Sef Thissen zingt bekende aria's - Oranjerie Roermond - 11:00 uur

8 mei 2020 - ECWO participants in concert - Concertzaal Tilburg - 20:00 uur

21 mei - Gezamenlijk Concert Thorner Harmonieën - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

3 juli 2020 - PLAY! Opening Gala Concert - Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam - 20:00 uur

CD's

Op deze pagina treft u de cd's aan van Harmonie St. Michaël van Thorn. Klik op een cd voor meer informatie en geluidsfragmenten.

Cosmic Wings

Dirigent: Henrie Adams... »

Contemporary & Romantic Heroes

Colours

Contrasts

Slagwerkensemble Harmonie St. MichaŽl

Dirigent: Jo Zinzen... »

Harmonie St.MichaŽl speelt De Meij

Amťriques & Dionisiaques

Dirigent: Heinz Friesen... »

WMC 1993: De winnaar Live!

American Music of the Twentieth Century