25 mei Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond

20 juli WASBE - Utrecht

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Persisting Winds

Dirigent: Ivan Meylemans

Live-registratie van het succesvolle concert tijdens het mini-WMC van 2 oktober 2011.

Jean Absil (1893-1974)
Rites

Maurice Hamers (1962)
El Conquistador

Erkki-Sven Tüür (1959)
In the Memory of Clear Water

Ida Gotkovsky (1933)
Symphonie Brillante

Speciale actie
Bij aankoop van de nieuwe CD ‘Persisting Winds’ kunt u voor slechts € 4,95 per stuk ook de allereerste CD van St. Michaël ‘American Music’ (1991), met onder andere de Rhapsodie in Blue van Gershwin ontvangen en/of, eveneens € 4,95 per stuk de CD van het ‘Slagwerkensemble St.Michaël’ (1998). Indien u van deze actie gebruikt wil maken, dan kunt u de gewenste titel(s) vermelden in het veld 'Bericht'.