10 juli 2021 - Remembrance (4CD presentatie) - Openlucht Theater Thorn - 20:00 uur

19 november 2021 - Concert 70 jaar WMC (met Calefax en Dominique Vleeshouwers) - Rodahal Kerkrade - 20:00 uur

23 januari 2022 - Shaffy & Brass (met Micheline van Hautem) - Oranjerie Roermond - 11:30 uur

15 mei 2022 - Concert i.s.m. Sophia's Vereeniging Loon op Zand - Concertzaal Tilburg - 16:00 uur

26 mei 2022 - Gezamenlijk Concert Thorner Harmoniën - Locatie n.n.b. - 20:00 uur

4 juni 2022 - Concert i.s.m. Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke (B) - Locatie en tijdsitip n.n.b.

We mogen weer!

Inmiddels anderhalf jaar geleden gaven wij ons laatste concert. We zijn verheugd dat het moment is aangebroken dat we ons weer muzikaal kunnen presenteren en wel op zaterdagavond 10 juli, 20.00 uur in het Openlucht Theater Thorn. Het concert is inmiddels uitverkocht.

‘𝑹𝒆𝒎𝒆𝒎𝒃𝒓𝒂𝒏𝒄𝒆’

is de titel van dit eerste concert dat Harmonie St. Michaël van Thorn na de coronabeperkingen weer geeft onder leiding van topdirigent Ivan Meylemans.

Remembrance is een herinnering aan de lange lockdown met de uitvoering van unieke eigen arrangementen uit de coronatijd van bijzondere muziek voor hout- en koperblazers van Sparke, Ligeti, Gulda en Bernstein.

Herinnering ook aan de langjarige succesvolle muzikale alliantie tussen maestro Heinz Friesen (1934-2019) en St. Michaël door de presentatie van een 4CD-box met niet eerder uitgebrachte live-opnamen uit de periode 1986-2001. Een eenmalig concert en een unieke CD-box voor liefhebbers van symfonische blaasmuziek, fans van Ivan Meylemans en Heinz Friesen en sympathisanten van Harmonie St. Michaël van Thorn.

Programma (75 minuten zonder pauze)

Roemeens Concert – Ligeti
Slavonica (deel 1) – Sparke