19 januari 2020 - Sef Thissen zingt bekende aria's - Oranjerie Roermond - 11:00 uur

8 mei 2020 - ECWO participants in concert - Concertzaal Tilburg - 20:00 uur

21 mei - Gezamenlijk Concert Thorner Harmonieën - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

3 juli 2020 - PLAY! Opening Gala Concert - Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam - 20:00 uur

Beluister St. MichaŽl op Spotify

Momenteel is het helaas niet mogelijk om Harmonie St. MichaŽl van Thorn live te beluisteren in een mooie concertzaal ergens in het land. COVID-19 heeft de wereld lam gelegd en voorlopig staan er geen concerten op de planning.

Wilt u toch van ons prachtige orkest genieten? Maar liefst acht van onze albums zijn te beluisteren op Spotify.