10 juli 2021 - Remembrance (4CD presentatie) - Openlucht Theater Thorn - 20:00 uur

19 november 2021 - Concert 70 jaar WMC (met Calefax en Dominique Vleeshouwers) - Rodahal Kerkrade - 20:00 uur

23 januari 2022 - Shaffy & Brass (met Micheline van Hautem) - Oranjerie Roermond - 11:30 uur

15 mei 2022 - Concert i.s.m. Sophia's Vereeniging Loon op Zand - Concertzaal Tilburg - 16:00 uur

26 mei 2022 - Gezamenlijk Concert Thorner Harmoniën - Locatie n.n.b. - 20:00 uur

4 juni 2022 - Concert i.s.m. Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke (B) - Locatie en tijdsitip n.n.b.

Concert 'Remembrance'

Twee maanden geleden nodigden we jullie uit voor het concert ‘Remembrance’, dat op 10 juli jl. zou plaatsvinden. Als gevolg van de weersomstandigheden en aangescherpte coronamaatregelen kon dit helaas niet doorgaan en moesten we het verplaatsen. Graag nodigen we je van harte opnieuw uit voor dit uitgestelde concert en wel op zondagmiddag 5 september a.s. om 14:30 uur.

Om ditmaal niets aan het toeval over te laten, vindt het concert plaats in een representatieve (binnen)locatie niet ver van Thorn, namelijk in Cultureel Centrum Don Bosco te Heel aan de Monseigneur Savelbergweg 100 te Heel.
We zijn verheugd dat we het voor de zomer ingestudeerde programma met muziek van onder andere Sparke, Ligeti, Gulda en Bernstein alsnog ten gehore kunnen brengen. Ook presenteren we in aanwezigheid van Marianne Friesen en familieleden de lang verwachte 4CD-box met unieke live-opnamen van Harmonie St. Michaël o.l.v. Heinz Friesen uit de periode 1986-2001.

• Ook nu is het concert gratis toegankelijk en kunnen gratis kaarten worden besteld. Vanwege corona is vooraf opnieuw reserveren op naam noodzakelijk (ook als je dat al eerder deed voor het gecancelde concert op 10 juli).
  • Wil jij en/of familie en vrienden het concert bijwonen, kun je via info@harmoniethorn.nl per ommegaande reserveren (uiterlijk 1 september) en de namen en e-mailadressen van de betreffende personen doorgeven. Wederom geldt een maximum aantal bezoekers, dus reserveer op tijd.
  • Voor de veiligheid van gasten en publiek bij dit besloten concert is toegang alleen mogelijk via een vaccinatiebewijs, negatieve coronatest uitslag of een herstelbewijs (in de coronacheck-app). Dat geeft meer veiligheid en flexibiliteit voor bezoekers.
  • In de pauze en na afloop kan er in de zaal en foyer van het Cultureel Centrum Don Bosco onder het genot van een drankje nagepraat worden.