Crowdfunding ECWO

"Harmonie St. Michael ambassadeur van Nederland in Brussel"

Het is bijna zover. Op zaterdag 26 mei in Brussel vertegenwoordigt Harmonie St. Michaël van Thorn Nederland op het European Championship for Wind Orchestras - ECWO in Brussel. Het belooft een mooie en spannende muzikale happening te worden. We zitten volop in de voorbereiding en zetten de laatste punten op de muzikale i. Ons doel is om in Brussel een muzikale topprestatie neer te zetten.

Wat de financiering van het ECWO-project betreft kunnen we nog een zetje in de rug gebruiken. Wij zijn een crowdfunding gestart om een deel van de kosten te financieren. We kunnen je gift goed gebruiken. Je kunt ons financieel steunen. Ga voor meer informatie via onderstaande link naar de crowdfunding pagina en doe mee: http://bit.ly/steunHSM

Alvast bedankt voor je bijdrage en/of hulp bij de verspreiding van deze oproep.