Zo 29 januari 2023, 19.30 uur, St. Franciscuskerk te Weert (i.s.m. Fanfare Kempenbloei Achel)

Zo 23 april 2023, 15.00 uur, TivoliVredenburg Utrecht, Carmina Burana met Brabant Koor en zangsolisten

Do 18 mei 2023, 20.00 uur, Gezamenlijk Concert der Thorner Harmonieën

Zo 9 juli 2023, 15.00 uur, Openlucht Theater Thorn

Zo 24 september 2023, 15.00 uur, Concertzaal Tilburg, Carmina Burana met Brabant Koor en zangsolisten

Zo 1 oktober 2023, 15.00 uur, Theaterhotel de Oranjerie Roermond, Carmina Burana met Brabant Koor en zangsolisten

Kempenbloei Achel & St. MichaŽl Thorn in concert

Wereldkampioen Fanfare Kempenbloei Achel en Europees kampioen Harmonie St. MichaŽl van Thorn zijn op 29 januari te gast in Weert. Vůůr de pauze laat viervoudig WMC-winnaar ĎKempenbloeií in een gevarieerd programma haar prachtige fanfareklank horen.

Na de pauze brengt St. Michaël een toegankelijk Spaans getint programma, met in de hoofdrol de solohoboïst van het Haagse Residentie Orkest, Roger Cramers.

Beide orkesten staan onder leiding van Ivan Meylemans. Een uitgelezen kans voor blaasmuziekliefhebbers om deze twee toporkesten op één avond te beluisteren.

Tickets a € 12,50 zijn te koop via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/kempenbloei-st-michal
of op de avond a € 15,- aan de kassa van het Franciscus Huis, Biest 43a Weert.