19 januari 2020 - Sef Thissen zingt bekende aria's - Oranjerie Roermond - 11:00 uur

8 mei 2020 - ECWO participants in concert - Concertzaal Tilburg - 20:00 uur

21 mei - Gezamenlijk Concert Thorner Harmonieën - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

3 juli 2020 - PLAY! Opening Gala Concert - Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam - 20:00 uur

Sef Thissen zingt bekende aria’s

Op zondag 19 januari 2020 om 11:00 uur brengen de Venlose bariton Sef Thissen en Europees kampioen Harmonie St. Michaël van Thorn een heerlijke matineeconcert vol muzikaal vermaak in de Oranjerie Roermond. Het programma met licht klassieke aria’s uit bekende opera’s en operette als Carmen, Le Nozze de Figaro en Don Pasquale, is een ideale zondagsbesteding in de donkere januarimaand.

Sef Thissen besloot in 2009 zijn succesvolle commerciële carrière vaarwel te zeggen en in te ruilen voor een muzikaal avontuur. Inmiddels stond hij op het podium met gerenommeerde orkesten zoals het Metropole Orkest, de Wiener Kammersymphonie, de Marinierskapel en philharmonie zuidnederland. Thissen is bedenker en organisator van de populaire concertserie Viva Classic Live in Venlo en de Kurhaus Kerstconcerten. Voor L1 presenteert hij het muziekprogramma LEF.

Harmonie St. Michaël van Thorn zit in een gigantische muzikale flow, waarin het orkest zich de afgelopen jaren van hun meest veelzijdige en beste kant liet zien. Hoogtepunt was het winnen van het Europees Kampioenschap in 2018 met een record aantal punten. Twee winnende concoursprogramma’s uit afgelopen periode zijn vastgelegd op een nieuwe dubbel CD ‘Celebration’ die deze dag zal worden gepresenteerd.

Het matineeconcert staat onder leiding van twee veelzijdige en dynamische dirigenten: Ivan Meylemans & Joost Smeets.