30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Percussion & Winds, 27 januari 2019, Oranjerie Roermond

Een bijzonder project Ún slagwerk virtuosi

Op zondag 27 januari garanderen we jullie een bijzonder muzikaal programma in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond.

Vóór de pauze wordt Science uitgevoerd. Een muzikaal project uit de koker van Verklanking met medewerking van slagwerkers en blazers van Harmonie St. Michaël van Thorn, slagwerkers van Philharmonie Sittard, Vocal Group Odeon, Claudia Couwenbergh, Cyriel Niël, Nikki Bourry en Celine Janssen. Alles onder leiding van Frank Marx.

Ná de pauze hoort u Harmonie St. Michaël van Thorn en Dominique Vleeshouwers, onder leiding van Ivan Meylemans. Op het programma staat werk van Sergei Prokoffief en wervelende werken voor slagwerk solisten en orkest.

Kortom een muzikale middag die u niet mag missen.

Kaarten reserveren kan via info@harmoniethorn.nl