19 januari 2020 - Sef Thissen zingt bekende aria's - Oranjerie Roermond - 11:00 uur

8 mei 2020 - ECWO participants in concert - Concertzaal Tilburg - 20:00 uur

21 mei - Gezamenlijk Concert Thorner Harmonieën - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

3 juli 2020 - PLAY! Opening Gala Concert - Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam - 20:00 uur

Nieuwe dubbel CD 'Celebration'

Harmonie St. MichaŽl van Thorn heeft een uiterst succesvolle periode achter de rug, waarvan de grootste muzikale hoogtepunten nu zijn uitgebracht op de dubbel CD 'Celebration'.

CD1.
The Frozen Cathedral - John Mackey