19 januari 2020 - Sef Thissen zingt bekende aria's - Oranjerie Roermond - 11:00 uur

8 mei 2020 - ECWO participants in concert - Concertzaal Tilburg - 20:00 uur

21 mei - Gezamenlijk Concert Thorner Harmonieën - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

3 juli 2020 - PLAY! Opening Gala Concert - Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam - 20:00 uur

Nieuw elan

Onder leiding van Robert van Hooy wordt het slagwerkensemble in 2008 Nederlands kampioen in de 2e divisie en keert daarmee terug op het hoogste nationale niveau.

Vanaf 2009 is Frank Marx de instructeur en besluit het slagwerkensemble afscheid te nemen van de marswedstrijden en zich volledig te richten op de podiumconcerten.