30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Nieuw elan

Onder leiding van Robert van Hooy wordt het slagwerkensemble in 2008 Nederlands kampioen in de 2e divisie en keert daarmee terug op het hoogste nationale niveau.

Vanaf 2009 is Frank Marx de instructeur en besluit het slagwerkensemble afscheid te nemen van de marswedstrijden en zich volledig te richten op de podiumconcerten.