25 mei Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond

20 juli WASBE - Utrecht

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

D'n Ingel

Het café en de zaal zijn in 1994 verworven en ondergebracht in Stichting Huisvesting Harmonie St. Michaël. Het stichtingsbestuur en de leden van de vereniging hebben het café en de zaal verbouwd en ingericht tot een plaats waar de diverse orkesten repeteren, bestuur en comités vergaderen en waar de sociale banden worden onderhouden.

Café d’n Ingel is een sfeervolle ontmoetingsplaats waar de moderniteit van de vereniging in goede harmonie leeft met haar historie. Het café en de zaal worden uitgebaat door Wouter Frenken.

Maandelijks worden er diverse concerten geprogrammeerd, waaronder een open podium voor pop/rock, jazznights, comedynights en singer-songwriter avonden.