19 januari 2020 - Sef Thissen zingt bekende aria's - Oranjerie Roermond - 11:00 uur

8 mei 2020 - ECWO participants in concert - Concertzaal Tilburg - 20:00 uur

21 mei - Gezamenlijk Concert Thorner Harmonieën - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

3 juli 2020 - PLAY! Opening Gala Concert - Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam - 20:00 uur

Stichting

Het verenigingsgebouw, bestaande uit de zaal en café d'n Ingel, wordt beheerd door Stichting Huisvesting Harmonie St. Michaël van Thorn.

De bestuursleden van de stichting zijn:
Marc Dijkstra (voorzitter a.i.);
Mat Speessen (secretaris);