26 mei 2018 ECWO - BOZAR Brussel

2 september 2018 Slotconcert Summer Wind Academy - Buitenpodium De Abdijhof Thorn

Zaal

De zaal is een grote en hoge ruimte met een uitstekende akoestiek. Hier worden de repetities van het jeugdorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest gehouden. De zaal is regelmatig in gebruik voor concerten, georganiseerd door de uitbater van café d’n Ingel. Daarnaast wordt de zaal gebruikt voor het jaarlijkse Caecilia feest, het Lei Dijkstra solistenconcours en andere verenigingsactiviteiten.

Voorzijde Harmoniezaal St. Michael
Achterzijde Harmoniezaal St. Michael