10 mei 2018 Gezamenlijk concert der beide Thorner harmonieën - Oranjerie Roermond

26 mei 2018 ECWO - Brussel

27 januarie 2019 Science - Oranjerie Roermond

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Zaal

De zaal is een grote en hoge ruimte met een uitstekende akoestiek. Hier worden de repetities van het jeugdorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest gehouden. De zaal is regelmatig in gebruik voor concerten, georganiseerd door de uitbater van café d’n Ingel. Daarnaast wordt de zaal gebruikt voor het jaarlijkse Caecilia feest, het Lei Dijkstra solistenconcours en andere verenigingsactiviteiten.

Voorzijde Harmoniezaal St. Michael
Achterzijde Harmoniezaal St. Michael