30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Zaal

De zaal is een grote en hoge ruimte met een uitstekende akoestiek. Hier worden de repetities van het jeugdorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest gehouden. De zaal is regelmatig in gebruik voor concerten, georganiseerd door de uitbater van café d’n Ingel. Daarnaast wordt de zaal gebruikt voor het jaarlijkse Caecilia feest, het Lei Dijkstra solistenconcours en andere verenigingsactiviteiten.

Voorzijde Harmoniezaal St. Michael
Achterzijde Harmoniezaal St. Michael