Zo 15 mei, 14.30 uur, Concertzaal Tilburg (i.s.m. Sophia's Vereeniging Loon op Zand)

Do 26 mei, 20.00 uur, Adams Fabrieken, Gezamenlijk Concert der Thorner Harmonieën (i.s.m. Koninklijke Harmonie Thorn)

Za 4 juni, 19.00 uur, Concert te Harelbeke (B) (i.s.m. het orkest van de Belgische Gidsen)

Zo 26 juni, 15.00 uur, Concert TivoliVredenburg Utrecht (i.s.m. met Calefax Rietkwintet)

Wo 13 juli, 20:00 uur, Rodahal Kerkrade (WMC-concert, i.s.m. Calefax Rietkwintet)

Zo 4 september, 15:00 uur, Openlucht Theater Thorn, ‘Shaffy & Blazers’ m.m.v. Micheline Van Hautem (zang) en Jos Janssen (trombone)

Organisatie

De organisatie rondom het jeugdorkest en de opleidingen is in handen van de jeugdbegeleidingsgroep. Werkzaamheden hebben betrekking op het informatie verstrekken aan ouders, de afstemming met opeidingsinstituut Myouthic, het organiseren van concerten, uitstapjes, het solistenconcours en het tweejaarlijkse kamp.

De jeugbegeleidingsgroep bestaat uit:
Manon Verstegen
Ineke Roost