30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Organisatie

De organisatie rondom het jeugdorkest en de opleidingen is in handen van de jeugdbegeleidingsgroep. Werkzaamheden hebben betrekking op het informatie verstrekken aan ouders, de afstemming met opeidingsinstituut Myouthic, het organiseren van concerten, uitstapjes, het solistenconcours en het tweejaarlijkse kamp.

De jeugbegeleidingsgroep bestaat uit:
Manon Verstegen
Ineke Roost