25 mei Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond

20 juli WASBE - Utrecht

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Organisatie

De organisatie rondom het jeugdorkest en de opleidingen is in handen van de jeugdbegeleidingsgroep. Werkzaamheden hebben betrekking op het informatie verstrekken aan ouders, de afstemming met opeidingsinstituut Myouthic, het organiseren van concerten, uitstapjes, het solistenconcours en het tweejaarlijkse kamp.

De jeugbegeleidingsgroep bestaat uit:
Manon Verstegen
Ineke Roost