19 januari 2020 - Sef Thissen zingt bekende aria's - Oranjerie Roermond - 11:00 uur

8 mei 2020 - ECWO participants in concert - Concertzaal Tilburg - 20:00 uur

21 mei - Gezamenlijk Concert Thorner Harmonieën - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

3 juli 2020 - PLAY! Opening Gala Concert - Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam - 20:00 uur

Organisatie

De organisatie rondom het jeugdorkest en de opleidingen is in handen van de jeugdbegeleidingsgroep. Werkzaamheden hebben betrekking op het informatie verstrekken aan ouders, de afstemming met opeidingsinstituut Myouthic, het organiseren van concerten, uitstapjes, het solistenconcours en het tweejaarlijkse kamp.

De jeugbegeleidingsgroep bestaat uit:
Manon Verstegen
Ineke Roost