Muzikale leiding

Het harmonieorkest staat onder leiding het muzikale driemanschap Ivan Meylemans (chef-dirigent), Erik Somers (2e dirigent) en Heinz Friesen (ere-dirigent). De slagwerkgroep wordt geleid door dirigent Frank Marx.

Facebook

Nieuws, achtergronden en foto's van alles wat Harmonie St. Michaël bezig houdt, kunt u volgen via facebook.

Slagwerkgroep

Eerstvolgende concerten

25 mei Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond

20 juli WASBE - Utrecht

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Ik ben een vriend!

Ondersteun Harmonie St. Michaël door vriend te worden. Klik hier voor meer informatie.

150 jaar

Sinds haar oprichting in 1863 heeft Harmonie St. Michaël van Thorn zich ontwikkeld tot een veelzijdige muziekvereniging met internationale faam. Naast een sociale en educatieve functie in het witte stadje Thorn is een stevige muzikale reputatie verworven op (inter)nationale concert- en concourspodia, via rtv-uitzendingen en tientallen muziekregistraties.

Gedurende 150 jaar hebben vele generaties kunnen genieten van de muziek van Harmonie St. Michaël van Thorn als vaste waarde in de top van de amateurblaasmuziek. In jubileumjaar 2013 wordt niet alleen teruggeblikt op een rijke historie. Met muzikaal ondernemerschap, een flexibele verenigingsorganisatie en een open verenigingscultuur wordt vooral naar de toekomst gekeken. Het verbinden van jong en oud via symfonische blaasmuziek, het streven naar muzikale kwaliteit en het aangaan van samenwerkingen met professionals zijn samen met crossovers naar andere kunsten belangrijke waarden in haar muzikale koers.

Harmonie St. Michaël van Thorn viert haar 150-jarig jubileum aan de hand van een zestal thema’s. Het programma wordt geopend op 13 januari 2013 en wordt afgesloten op 26 januari 2014. Onderstaand kunt u het volledige programma downloaden en tevens een artikel dat 'Klankwijzer' heeft besteed aan het 150 jaar jubileum (pagina 21).


Bestanden

 
Klankwijzer 2013 editie 5 - St. Michael 150 jaar (15.6 mb)
Programmafolder - 150 jaar jubileum (734 kb)