22 januari Micheline & St. Michaël zingen Brel - Oranjerie Roermond

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Bezetting

Tijdens concerten bestaat het orkest, afhankelijk van het programma, uit 5 fluiten/piccolo’s, 4 (alt)hobo’s, 20 (es)klarinetten, 4 altsaxen, 3 tenorsaxen, 1 baritonsax, 3 fagotten, 2 basklarinetten, 3 contrabassen, 8 hoorns, 5 trombones, 7 trompetten, 3 euphoniums, 3 bastuba’s en 6 slagwerkers. Daarnaast worden regelmatig celli, harp en/of piano/celesta aan de bezetting toegevoegd.