Za 4 juni, 19.00 uur, Concert te Harelbeke (B) (i.s.m. het orkest van de Belgische Gidsen)

Zo 26 juni, 15.00 uur, Havelaar, Cruijff & de Rosenkavalier, TivoliVredenburg Utrecht (i.s.m. met Calefax Rietkwintet)

Wo 13 juli, 20:00 uur, Rodahal Kerkrade (WMC-concert, i.s.m. Calefax Rietkwintet)

Zo 4 september, 14:30 uur, Openlucht Theater Thorn, ‘Shaffy & Brass’ m.m.v. Micheline Van Hautem (zang) en Jos Jansen (trombone)

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert de verenigingsactiviteiten zoals carnaval, de BBQ tijdens de muzikale jaarafsluiting en het Caeciliafeest.

De commissie bestaat uit:
Bauke Vries;
Juliette Cober;