19 januari 2020 - Sef Thissen zingt bekende aria's - Oranjerie Roermond - 11:00 uur

8 mei 2020 - ECWO participants in concert - Concertzaal Tilburg - 20:00 uur

21 mei - Gezamenlijk Concert Thorner Harmonieën - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

3 juli 2020 - PLAY! Opening Gala Concert - Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam - 20:00 uur

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert de verenigingsactiviteiten zoals carnaval, de BBQ tijdens de muzikale jaarafsluiting en het Caeciliafeest.

De commissie bestaat uit:
Bauke Vries;
Juliette Cober;