30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Comitť

Once Upon a Beach is een jaarlijks terugkerend muziekfestival voor jongeren dat in de zomer plaatsvindt aan het strand in Thorn. Dit festival is een belangrijke bron van inkomsten voor Harmonie St. MichaŽl van Thorn.

Comitťleden zijn:
Lars Deneer (voorzitter);