Za 4 juni, 19.00 uur, Concert te Harelbeke (B) (i.s.m. het orkest van de Belgische Gidsen)

Zo 26 juni, 15.00 uur, Havelaar, Cruijff & de Rosenkavalier, TivoliVredenburg Utrecht (i.s.m. met Calefax Rietkwintet)

Wo 13 juli, 20:00 uur, Rodahal Kerkrade (WMC-concert, i.s.m. Calefax Rietkwintet)

Zo 4 september, 14:30 uur, Openlucht Theater Thorn, ‘Shaffy & Brass’ m.m.v. Micheline Van Hautem (zang) en Jos Jansen (trombone)

Het bestuur van Harmonie St.Michaël bestaat uit de volgende personen:

Lars Deneer (president);
Frank Crasborn (muzikale zaken);
Marc Dijkstra (secretariaat & verenigingsgebouw);
Dirk Verberne (financiële zaken);
Ruud Corstjens (slagwerkgroep);
Ton Crasborn (logistiek & instrumenten);
Sjoerd Parren (verenigingsactiviteiten);
Irene Levels-Halkes (algemene zaken).