25 mei Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond

20 juli WASBE - Utrecht

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Damescomité

Vanaf het begin van de jaren zestig van de vorige eeuw kregen vrouwen een meer actieve rol in de vereniging. In 1962 werd een Comité van Dames opgericht. Tot die tijd waren het vooral de jongens en de mannen die actief waren in muziekverenigingen. Dat gold ook voor Harmonie St. Michaël van Thorn. De eerste vrouwelijke muzikant trad in 1969 toe tot het orkest. Inmiddels bestaat het orkest voor ongeveer de helft uit vrouwen.

Tegenwoordig stelt het damescomité zich ten doel om bij diverse verenigingsactiviteiten ondersteuning te verlenen. Daarnaast ontplooit het damescomité eigen initiatieven en activiteiten. Daarmee leveren zij een onmisbare bijdrage aan een gezonde financiële huishouding van de vereniging.

Het damescomité telt ruim 100 leden. Voor een jaarcontributie vanaf € 10,- kan men lid worden. Aanmelden kan bij onderstaande bestuursleden.

Het bestuur van het Damescomité bestaat uit:
Mieke Dijkstra (voorzitter);
Marleen Verstappen (penningmeester);