30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Logistieke commissie

De logistieke commissie verzorgt alle logistieke en technische zaken m.b.t. concerten en repetities van de diverse orkesten. Daarnaast assisteren zij bij de vele evenementen die de vereniging organiseert.

Commissieleden zijn:
Peter Corstjens;