Za 4 juni, 19.00 uur, Concert te Harelbeke (B) (i.s.m. het orkest van de Belgische Gidsen)

Zo 26 juni, 15.00 uur, Havelaar, Cruijff & de Rosenkavalier, TivoliVredenburg Utrecht (i.s.m. met Calefax Rietkwintet)

Wo 13 juli, 20:00 uur, Rodahal Kerkrade (WMC-concert, i.s.m. Calefax Rietkwintet)

Zo 4 september, 14:30 uur, Openlucht Theater Thorn, ‘Shaffy & Brass’ m.m.v. Micheline Van Hautem (zang) en Jos Jansen (trombone)

Logistieke commissie

De logistieke commissie verzorgt alle logistieke en technische zaken m.b.t. concerten en repetities van de diverse orkesten. Daarnaast assisteren zij bij de vele evenementen die de vereniging organiseert.

Commissieleden zijn:
Peter Corstjens;