22 januari Micheline & St. Michaël zingen Brel - Oranjerie Roermond

Kijk in onze kalender voor een overzicht van alle activiteiten.

Missie

Het kernstreven van de vereniging Harmonie St. Michaël van Thorn is het uitvoeren van concertante symfonische blaasmuziek en slagwerkmuziek op een hoog muzikaal niveau en, gekoppeld daaraan, het vervullen van een muzikaal educatieve en sociale functie voor haar leden, sympathisanten en liefhebbers van de symfonische blaasmuziek en slagwerkmuziek.

Theater aan het Vrijthof, juni 2006
Grachtenfestival aan de Maas, september 2010