Zo 15 mei, 14.30 uur, Concertzaal Tilburg (i.s.m. Sophia's Vereeniging Loon op Zand)

Do 26 mei, 20.00 uur, Adams Fabrieken, Gezamenlijk Concert der Thorner Harmonieën (i.s.m. Koninklijke Harmonie Thorn)

Za 4 juni, 19.00 uur, Concert te Harelbeke (B) (i.s.m. het orkest van de Belgische Gidsen)

Zo 26 juni, 15.00 uur, Concert TivoliVredenburg Utrecht (i.s.m. met Calefax Rietkwintet)

Wo 13 juli, 20:00 uur, Rodahal Kerkrade (WMC-concert, i.s.m. Calefax Rietkwintet)

Zo 4 september, 15:00 uur, Openlucht Theater Thorn, ‘Shaffy & Blazers’ m.m.v. Micheline Van Hautem (zang) en Jos Janssen (trombone)

Verenigingsstructuur

De vereniging Harmonie St. Michaël heeft ongeveer 350 contribuerende leden. Daarvan zijn er ongeveer 150 muzikaal actief in het symfonisch blaasorkest, het slagwerkensemble of het jeugdorkest. De overige (sympathiserende) leden, waaronder 1 erepresident en 5 ereleden, ondersteunen de vereniging moreel, financieel en organisatorisch.

De vereniging wordt geleid door een dagelijks bestuur bestaande uit 8 personen. Elk bestuurslid geeft leiding aan een uitvoerende commissie op een specifiek deelgebied (zie "Bestuur").

Om de verenigingsdoelstellingen mee te helpen realiseren zijn er daarnaast diverse stichtingen en comités actief, zoals Stichting Huisvesting Harmonie St. Michaël, Stichting Grachtenfestival aan de Maas, Vereniging Vrienden van Harmonie St. Michaël, Damescomité, Once Upon A Beach comité.