30 mei 2019 Gezamenlijk Concert - Oranjerie Roermond - 20:00 uur

2 juni 2019 Voorpremiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - Concertzaal Tilburg - 14:30 uur

9 juni 2019 EU Premiere Johan de Meij's Return to Middle Earth - TivoliVredenburg Utrecht - 14:30 uur

Verenigingsstructuur

De vereniging Harmonie St. Michaël heeft ongeveer 350 contribuerende leden. Daarvan zijn er ongeveer 150 muzikaal actief in het symfonisch blaasorkest, het slagwerkensemble of het jeugdorkest. De overige (sympathiserende) leden, waaronder 1 erepresident en 5 ereleden, ondersteunen de vereniging moreel, financieel en organisatorisch.

De vereniging wordt geleid door een dagelijks bestuur bestaande uit 8 personen. Elk bestuurslid geeft leiding aan een uitvoerende commissie op een specifiek deelgebied (zie "Bestuur").

Om de verenigingsdoelstellingen mee te helpen realiseren zijn er daarnaast diverse stichtingen en comités actief, zoals Stichting Huisvesting Harmonie St. Michaël, Stichting Grachtenfestival aan de Maas, Vereniging Vrienden van Harmonie St. Michaël, Damescomité, Once Upon A Beach comité.